Den unge mannen, som bare er kjent som John, bød høyest i kampen om å sikre seg et privat møte med Jessica Biel (24) som også nylig ble kåret til verdens mest sexy nålevende kvinne av bladet Esquire.

Og lunsjen er ikke hverdagskost. For over 200.000 kroner skal mannen ha bladd opp — som i tillegg til å skaffe seg en ekslusiv lunsj-date nå hjelper en trafikkskadd ungjente med å betale sykehusregningene sine.

Mistet benet på vei til skoleball Det var sist helg at film- og TV-stjernen Jessica Biel gikk i bresjen for å hjelpe tenåringsjenta Molly Bloom. Amerikanske Molly var på vei til skoleballet den 13. mai da hun ble påkjørt av en limousin og slept etter bilen hele 38 meter. Ungjenta mistet benet i ulykken og limousinsjåføren er tiltalt for uforsvarlig kjøring.

Jessica, kjent fra blant annet TV-serien «7th heaven», ble så grepet av Mollys historie at hun bestemte seg for å hjelpe som best hun kunne.

Det var Jessicas egen idé å auksjonere bort en lunsj-date. Og mannen som nå kan se fram til å lunsje med Jessica 18. august, skal være sjef i et amerikansk oljefirma. Skal vi tro Jessica, slipper han å betale like mye for maten de skal spise.

— Jeg lover at jeg er en billig lunsj-date, fristet skuespilleren før auksjonen.

Jessica befinner seg for tiden på jobb i Italia og var derfor ikke til stede under auksjonen.