Johnny Depp og hans kjæreste gjennom mange år, Vanessa Paradis, har gått igjennom alle foreldres mareritt. De har hatt et svært sykt barn.

Vil ikke si årsaken

Den berømte skuespilleren og hans franske artistkjæreste er svært nøye med å skjerme privatlivet og alt som har med barna å gjøre. Det finnes ikke mange offentlige bilder av hele familien. De har heller ikke gått ut med detaljer om hva som har feilet åtte år gamle Lily Rose.

Hun ble nemlig lagt inn på en sykehus i London tidligere i år, på samme tid som Depp begynte innspillingen av musikalen «Sweeney Todd». Nå er det derimot bare lykke å spore hos den lille familien, skriver nyhetsbyrået Wenn.

Helt frisk

For nå er datteren erklært helt frisk, og Pirates-stjernen har snakket litt om hvordan livet nå er til «America's entertainment weekly magazine».

— Nå er hvert eneste lite sekund en liten feiring! Hver eneste gang hun puster inn og ut, er en liten seier.

Johnny Depp sier også at han er svært takknemlig for støtten han fikk fra regissør Tim Burton og resten av folket bak filminnspillingen.

— De stoppet innspillingen, og ventet på meg – uten å vite om jeg i det hele tatt kom tilbake. Jeg husker jeg sa til Tim at han kanskje burde tenke på å finne noen andre til rollen.

Johnny Depp og Vanessa Paradis har to barn sammen. Foruten Lily Rose, har de også den fem år gamle sønnen Jack.