KRISTIANSAND: Regissør, Alex Scherpf og regiassistent, Kristian Landmark starter fredag innspilling av pilotversjonen til sin sørlandske actionfilm "Pepper" i Kristiansand. Begivenheten vil finne sted på utestedet "Hold Kjeft" (gamle Xellent) i Markensgate i forbindelse med kulturnatta.

Se mer om filmprosjektet her.

— Folk må møte opp mannsterke i bikertøy og lage et helvete! Vi ønsker å fylle opp hele "Hold Kjeft" med "biker-folk". Poenget er at det skal likne på en skikkelig Vennesla-fest som tar helt av. Bikerne feirer et stort narkokupp, med øl i veggene og alt som hører med, sier Kristian Landmark.

Strømstad og Nordhus som bikere

Som "bikere" har Landmark og Scherpf allerede fått med seg blant annet Starts Fredrik Strømstad og Green Carnation-vokalist, Kjetil Nordhus. Kristiansandsbandet Flying Crap vil stå for musikken.

Sundquist og Storhøi i Kristiansand

Pilotfilmen, som spilles inn fredag til mandag i Kristiansand skal være en smakebit på den kommende spillefilmen "Pepper". Den vil være på rundt 15-20 minutter og vise enkelte scener fra langversjonen som skal lages. "Pepper" er en sørlandsk gangsterkomedie, og av skuespillere kan nevnes Rune Andersen, Dennis Storhøi, Janne Formoe, Bjørn Sundquist, Ingar Helge Gimle, Henrik Rafaelsen, Ole Johan Skjelbred og Fredrik Strømstad.

Skuespillerne vil også være med på pilotinnspillingen her i Kristiansand i helgen.

Meld din interesse!

Landmark og Scherpf oppfordrer alle interesserte til å ta kontakt om de ønsker å være med på den videre produksjonen av "Pepper". Det være seg om du ønsker å stå foran eller bak kamera.

— Vi er hele tiden på utkikk etter folk som ønsker å være med i prosjektet. Vi vil at sørlendinger skal bli glad i denne produksjonen. Har vi hele folket i ryggen, kan dette bli skikkelig bra! sier Landmark.

Interessert? Send mail til reidunn.scherpf@gmail.com eller meld din interesse i "Pepper"-prosjektets gjestebok.