Det holdt på å ta skikkelig av da Ola Salo og hans fem musikere gjorde sine glamrock-sprell. Men bare nesten.

Salo brukte nemlig alle tenkelige flørtetricks overfor publikum. Han sa Kristiansand og Quartfestivalen i positive vendinger minst tjue ganger, og forsøkte å dra med seg folket. Han fikk med seg noen hundre som var ivrige og festlystne foran scenesperringen, mens langt flere stod laidback bakover i amfibakken og så og hørte at bandet spilte låter som «Father of a son» og «It takes a fool to remain sane».

På låten «One of us is going to die young» flettet vokalist Ola Salo inn noen linjer av «Hunting high and low» og «La det swinge». Moro! Deretter lot de det swinge med deres eget Grand Prix-bidrag for året; «The worrying kind».

Så gikk The Ark av scenen. Det skjedde etter førti minutter, men de kom tilbake for å spille sin festligste og beste låt noensinne, «Calleth you, cometh I». Da ble publikum virkelig med, og svenskene kunne godt ha fortsatt en stund til.

Tre kvarter ble litt for lite. Men det var nok til å forstå at dette er et band som tar de enkle grepene og setter selve melodien i fokus. Det kan bli vel enkelt noen ganger, men uansett er det moro når det står på. Rune Slyngstad