Det er slik verden har blitt nå; nemlig at det kjente artister gir ut nye låter over natten digitalt. Uten forvarsel. Marit Larsen har hatt tilholdssted i den etablerte musikkbransjen fra M2M og gjennom fire soloalbum. Med denne fem spor lange ep-en, starter hun en ny epoke med en egen label.

Med det vinker hun også farvel til den veldanderte og kommersielle popen slik som vi kjenner henne, i alle fall for en stund, og i alle fall litt. Tittelen forteller oss at Marit Larsen har lyttet til Joni Mitchell. Mye! Marit Larsen går i hennes spor på en elegant måte uten å kopiere henne.

For sangskriveriet er typisk Larsen. Med en mer poppa innpakning kunne dette enkelt og greit vært en fortsettelse av det hun har gjort før. Men her er det mer snakk om et akustisk lydbilde. Den mest folky låten er nok «Hidden Heart», mens «No» er den fineste og flotteste.

Marit Larsen har nok satt standarden med sin neste turné med denne utgivelsen, som slippes i alle kanaler over hele verden samtidig. Hun ønsker en mer nedstrippet tone i et enklere format. Ære være henne for det, men det hun gir oss her er mer et lite sidesprang enn en musikkpakke som gjør lytteren målløs.