Han laget noen herlige album på slutten av 80-tallet og utover i 90-tallet. Nå tolker Chris Isaak låtene som gjorde ham til en flott artist.

Dette er litt av en albumpakke fordelt på to plater. 28 låter med en spilletid på én time og tretten minutter. Chris Isaak tar for seg det store som skjedde under glansdagene til Sun studio i Memphis der artister som Johnny Cash, Carl Perkins, Jerry Lee Lewis og Elvis Presley startet sine karrierer på 50-tallet.

Chris Isaak tolker med andre ord kjente låter som "Ring of Fire", "Pretty Woman", "Great Balls of Fire" og "Can’t Help Falling In Love", pluss noe som ikke er fullt så kjent. Han gjør dette med sin tidvis hulkende og blåe stemme med en frasering og sangteknikk som han alltid har hatt, nemlig et slags vokalt sted der Elvis Presley og Roy Orbison møtes.

Dette er med andre ord troverdige tolkninger av disse klassiske rockelåtene. Arrangementene og produksjonen har et organisk og autentisk lydbilde som holder mål. Enkelt og fint gjort, men som nesten alltid er originalene bedre og mer sjelfulle.