Nylig ble det kjent at skuespilleren, kjent fra det storstilte, britiske kostymedramaet «The Tudors», skal få hjelp ved en klinikk i London for alkoholavhengighet. Det bekrefter hans talsperson. Nå melder britiske tabloider som The Sun og Daily Mail at den 32 år gamle, irske skuespilleren skal ha fått press på seg av kjæresten. Det er bare dager siden Rhys Meyers skal ha skreket til flyplassansatte etter å ha blitt nektet adgang på et fly i New York – fordi han angivelig var for full. Hendelsen skal ha vært siste «dråpe» for kjæresten, som skal ha kommet med ultimatumet: «Dra på rehab, eller så dumper jeg deg».

Reena Hammer er arving og kreativ leder av det svært suksessrike selskapet Urban Retreat, som selger kosmetikk. Selskapet ble startet av hennes far.

Hun har hatt følge med Rhys Meyers siden 2004. En kilde sier til The Sun: – Hun har sagt til ham at han må søke seriøs hjelp for sine drikke— og aggresjonsproblemer, ellers vil hun forsvinne ut av hans liv.

Dette utgjør det tredje oppholdet på rehab for Rhys Meyers, som først oppsøkte hjelp i april 2007. Han har blitt arrestert to ganger på flyplasser. (©NTB)