Det gikk ikke spesielt bra forrige gang man forsøkte å gjøre tegnefilmserien «Masters of the universe» om til spillefilm. Med Dolph Lundgren i hovedrollen floppet filmen fra 1987 kraftig. Filmen har en rating på 5,1 på Imdb.com, og 13 prosent på tomatometeret til Rotten Tomatoes . Det hindrer imidlertid ikke leketøysgiganten Mattel og underholdningskjempen Warner Brothers i å gjøre et nytt forsøk. Filmselskapet har sannsynligvis latt seg inspirere av at filmatiseringen av Transformers-serien ble en så stor suksess.

He-Man

Ifølge BBC har regissøren av animasjonssuksessen «Kung Fu Panda», John Stevenson, sagt ja til jobben, og ifølge filmdatabasen Imdb.com er filmen ventet å være premiereklar i 2011. I tegnefilmserien fra 80-tallet handlet eventyret om prinsen Adam som, ved hjelp av et magisk sverd og den klassiske setningen «by the power of Grayskull, I have the power», forvandlet seg til krigeren He-Man.

Figurer

He-Man og de andre figurene som Battle Cat, Man-at-Arms og Orko kjempet mot de onde kreftene til Skeletor. Ifølge BBC vil den kommende spillefilmen bli en skitnere og råere affære. Tegnefilmserien debuterte i 1983 og holdt det gående i 130 episoder.

Her er et lite gjensyn med tegnefilmfiguren: