KRISTIANSAND: — Definitivt en av de tøffeste damene i rocken. Da hun gjestet Oslo i høst var det helt kaos på John Dee, sier musikksjef i Quart, Jørgen Skauge.

I natt offentliggjorde han Juliette & The Licks på årets program. Rockebaben - som en gang var mest kjent for å være sammen med Brad Pitt - har fått skikkelig sving på musikkarrieren. Med skitten, rettfram-sinnarock og et image frekkere enn flatlusa er Juliette Lewis i ferd med å bli en markant frontfigur på stjernehimmelen.

— Jeg har ikke fått sett bandet live ennå, men rapportene har vært utrolig positive. Publikum kan glede seg til dette, sier Skauge, som plasserer Juliette & The Licks rett under Motorpsycho og The Who på Idrettsplassen onsdag 4. juli.

Juliette Lewis & The Licks har gitt ut to album. Det siste, «Four On The Floor», kom i oktober 2006. Frontfiguren er imidlertid mest kjent for sin karriere i Hollywood.

Med gigantroller i filmer som «Natural Born Killers», «Cape Fear», «From Dusk Till Dawn» og «Gilbert Grape» var Lewis en av verdens største filmstjerner på 90-tallet. Hun ble nominert til Oscar for sin rolle i « Natural Born Killers».

Nå kommer hun til Kristiansand, med rock i bagasjen.