KRISTIANSAND: Og om du synes at dette var en filleting å holde nattåpent for, så vit da at dette dreier seg om verdens største online-fenomen; en virtuell digital verden som per dags dato har over 8 millioner "innbyggere". Vi snakker altså om en hendelse som står i særstillingn innen moderne populærkultur. Og ingen vet riktig hva som vil skje når 8 millioner WoW-brukere logger seg på samtidig innenfor en 24-timers periode og starter utvandringen til det nye "landet" Outland.

Tilleggspakken Burning Crusade gir spillerne muligheten til å klatre opp til level 70 ( fra før av var level 60 høyeste oppnåelige " status"), i tillegg til å introdusere to nye raser ( Blood Elves og Draenei). Burning Crusade gir også brukerne muligheten til å spesialisere seg innen faget Jewelcrafting ( eller smykkesmed på godt norsk).

Det er forventet kø og oppglødde tilstander utenfor mange av landets spillbutikker i natt, og de fleste oppfordrer kundene til å komme i god til før åpningen. De som kommer først får nemlig muligheten til å kjøpe eksklusive eksemplarer pluss annen Word of Warcraft -merchandise. Flere tusen mennesker er ventet i køer over hele landet for å sikre seg et eksemplar av The Burning Crusade eller en eksklusiv Collectors Edition som slippes i svært begrenset antall.

Denne utgaven innholder spillet, en Artbook, Soundtrack, Behind the Scenes DVD, musematte, kortspill og et sjeldent ingame kjæledyr.

I Oslo blir det også avholdt et Word of Warcraft -show på Egertorget fra kl. 18 i kveld. Her blir det sverdkamper, fakirer, performance art fra Pain Solution, samt en hel rekke videoinnslag fra selve spillet.

DISSE STEDENE I KRISTIANSAND VIL HA NATTÅPENT:

  • Spaceworld Markens

  • Gamezone

  • Free Record Shop Kristiansand