KRITSIANSAND/ARENDAL: Det var mandag formiddag at Quartfestivalen ved Louis Holbrook la ut et innlegg på Quartfestivalens hjemmeside:

"Vi fikk en utrolig merkelig mail her for noen dager siden. En journalist i Agderposten spør oss om billettsalget vårt. Greit nok. Men så har blekkulf av en eller annen grunn sendt kopi av mailen til Morten Sandberg. Dere vet hvem det er? Medeier'n til Toffen i Hovefestivalen. Vi kødder ikke!" skriver Hoolbrook.

Deretter refereres e-posten, og etterpå spekuleres det i om Agderposten-journalisten skriver artikkelen sammen med Sandberg i Hovefestivalen.

Journalisten selv er overrasket over Quartfestivalens reaksjon.

— Jeg sendte likelydende mail til begge for å vise at jeg hadde stilt det samme spørsmålet til begge festivalene, sier journalisten til Agderposten.

Helge Josdal, sjef for Quartfestivalen, understreker at innlegget er ment humoristisk.

— Vi var litt i det lekne hjørnet i dag. For oss som bor på Sørlandet, så er vi ikke så vant til ukritisk journalistikk, sier han til VG Nett.

Det ser imidlertid ut til at Agderposten på vente en stund med å skrive artikkelen de har planlagt. Holbrook svarer nemlig slik:

"Uansett, sorry! Hverken Hove eller dere i Hoveposten får noen salgstall fra oss enda. Men vi lover å gi både deg, Morten og publikum et lite vink når billettene begynner å tynnes ut, ok?

mvh Oss i Quart"