Kjendisene kommer stadig opp med nye originale, sære og noen ganger mindre flatterende navn til sine avkom. Nå er de verste kjendisbabynavnene i 2009 stemt fram gjennom nettsiden babynames.co.uk .

My Chemical Romance-vokalist Gerard Ways datter Bandit Lee får den tvilsomme æren av å toppe kåringen. Way og kona Lindsey Ballato, som er bassist i gruppen Mindless Self Indulgence, ønsket sin lille banditt velkommen til verden 27. mai i år. De ser kanskje for seg at datteren kommer til å gå i deres fotspor og bli en tøff rockejente med det navnet. Hvis ikke kan hun jo alltids bli bankraner eller spille i westernfilmer.

Spurv

På andreplass i kåringen finner vi Nicole Richie og Joel Maddens sønn Sparrow James Midnight. Paret var muligens ute og gikk tur i skogen og hørte på fuglesang ved midnatt da de kom på navnet. Eller er det kaptein Jack Sparrow som er inspirasjonen? Den lille spurven ble født 9. september i år, og er parets andre barn.

De har fra før datteren Harlow Winter Kate, som ble født 11. januar 2008. De fikk den gangen ros for navnevalget, som ble kåret til fjorårets beste kjendisbabynavn.

Blomsterbarn

Den britiske kjendiskokken Jamie Oliver og kona Juliette Norton er tydeligvis veldig glade i blomster. De har gitt sin tredje datter, som ble født 3. april i år, navnet Petal Blossom Rainbow. Det er årets tredje verste kjendisbabynavn. Navnet står i det minste i stil med de sukkersøte navnene til søstrene Poppy Honey (7) og Daisy Boo (6).

Skuespiller Charlie Sheen var ikke like oppfinnsom i navnevalget. Han ga en av sine tvillinggutter det staute navnet Bob, som havnet på fjerdeplass i kåringen. Sheens tredje kone Brooke Mueller fødte twillingene Bob og Max 14. mars i år.

Sangeren Charlotte Church og kjæresten Gavin Hensons andre sønn, Dexter Lloyd, runder av topp fem i kåringen. Han ble født 11. januar i år, og er forhåpentligvis ikke oppkalt etter den fiktive seriemorderen Dexter i tv-serien med samme navn.