Det tok nøyaktig 40 minutter å selge ut 44.000 billetter til de to Koengen-konsertene da salget åpnet 26. januar i år. Og arrangørene Bergen Live/Live Nation meldte om tusenvis av fortvilte uten billetter.

Øker kapasiteten

Nå bekrefter Frank Nes i Bergen Live at det vil bli lagt ut ytterligere 1000 billetter til hver av konsertene 9. og 10. juni.

– Vi har fått tillatelse til å øke publikumsmassen fra 22.000 til 23.000 på de to konsertene. Det har vi fått til blant annet ved å lage flere nødutganger og dermed øke sikkerheten. Det gjør at Brannvesenet kan godkjenne konsertarenaen for 23.000 tilskuere, sier Frank Nes.

Billettene vil bli lagt ut for salg mandag 8. juni klokken 09.00 via Billettservice.

På den måten håper også Bergen Live at man lager krøll for dem som forsøker seg på ulovlig svartebørssalg.

— Det har vært mye telefoner og stor pågang fra folk som vil ha tak i billetter, sier Frank Nes.

— Dette gir flere muligheten til å oppleve konserten, men det vil være mange som ikke får fatt i billetter. Sånn er det, dessverre. Dette er et knapphetsgode, sier Nes.

Falske billetter i sirkulasjon

Samtidig som det er klart at 2000 flere får mulighet til å oppleve Bruce Springsteen og The E. Street Band i Bergen, er det oppdaget falske Springsteen-billetter i omløp. Så langt har Billettservice avslørt 20 falske billetter til konserten 10. Juni. De uheldige kjøperne er bedt om å anmelde sakene til politiet som dokumentfalsk.

– Så langt har de uheldige fått mulighet til å kjøpe nye, ekte billetter. Vi håper imidlertid at de som står bak forfalskningen, blir tatt. Det fins spor i saken. Billettservice mener å kunne spore opp dem som står bak, sier Frank Nes.

Det er nå også klart at de 3000 første som kommer til Springsteen-konsertene, vil få utlevert et armbånd og bli sikret de beste plassene foran den levende legenden fra New Jersey.