Den britiske sangerinnens venn ble bortført fra Ladbroke Grove Sports Centre i Vest-London av bevæpnede menn 2. august i år. Sammen med en annen person ble han holdt fanget i sju dager før politiet sporet dem opp. Kidnapperne skal ha krevd 75.000 pund i løsepenger, meldte flere britiske medier onsdag. Det er uvisst om løsepengene ble betalt.

– Utrolig jobb

– Jeg vil takke «the Met» (London-politiet) for å bringe vennen min Charlie tilbake. Vi var alle forferdet og etter hva jeg hører gjorde dere en utrolig jobb, skriver 23-åringen på bloggen sin. De to bortførte mennene, som skal være i 20-årene, hadde hetter over hodene og var iført håndjern da de ble funnet, men var uskadd, skriver The Guardian. Seks menn er arrestert i forbindelse med bortføringen.

Avslørte giftermål

Lily Allen liker å skrive om livet sitt i bloggen sin, men hun har heller ingenting imot å snakke om personlige emner foran store forsamlinger. Tirsdag kveld under mannebladet GQs «Men of the Year»-utdeling, avslørte hun at broren Alfie Allen har forlovet seg med kjæresten Jamie Winstone, selv om paret ikke hadde tenkt å gå ut med gifteplanene på en stund.

I trøbbel med Elton

Under utdelingen havnet hun også i trøbbel med selveste Sir Elton John. Han var sammen med Allen vert for utdelingen. Da Lily mot slutten av kvelden annonserte «...og nå til kveldens viktigste del», avbrøt Elton henne og sa: «Hva? Skal du ta enda en drink?». Allen repliserte kvikt: «Dra til helvete, Elton. Jeg er 40 år yngre enn deg og har hele livet foran meg.»

Tidligere i år ble det kjent at det etterlengtede andrealbumet hennes var utsatt til september. «Alright, Still» kom ut i 2006 og hadde hitsingelen «Smile».