Scarlett Johansson er en av verdens mest sexy kvinner, ifølge utallige kåringer.

Hun har lenge gledet seg til å ta en titt på de amerikanske soldatene i arbeid, og nå får hun endelig sjansen, melder SkyNews.

23-åringen drar snart til den Persiske Gulf for å underholde de amerikanske soldatene i fem dager.

Hilser på beundrerne

På turen skal hun få se de militære områdene, hilse på alle beundrerne og opptre for troppene.

— Denne turen til Gulfen betyr mye for meg. Jeg har villet dra bort og besøke dem lenge, og nå har jeg endelig fått sjansen, uttaler skuespilleren i en pressemelding.

New Yorkeren får daglig fanbrev fra amerikanske soldater, og nå ønsker hun å takke dem for all støtten.

Vil takke soldatene

— Det er en ting å svare på et brev eller å takke folk i en tale, men noe helt annet å dra og besøke dem og takke dem som gjør så mye for oss her hjemme, uttalte hun ifølge SkyNews.

Turen organiseres av the United Service Organization, som ble startet opp under andre verdenskrig for å hjelpe soldatenes humør.

Lang amerikansk tradisjon

På 40-tallet var Bob Hope og Doris Day svært populære blant de amerikanske troppene. Ifølge BBC reiste Hope til andre siden av verden for å underholde mer enn en million militæransatte i 1945. Ofte tok han med seg kvinnelige gjester på turene, blant annet blondinene Anita Ekberg og Racquel Welch.

Scarlett Johansson tar dermed del i en lang amerikansk tradisjon, hvor unge blondiner drar til konfliktområder for å underholde troppene og uttrykke takk for deres arbeid.

Debuterer som regissør

Men turen blir kort, og skuespillerkarrieren blir ikke lagt på hyllen for godt.

I år kommer filmene «The other Boleyn girl» og «Mary, queen of Scots», hvor 23-åringen spiller hovedrollene.

Snart er hun dessuten klar for sin regissørdebut med kortfilmen «New York, I Love You», hvor hun og 12 andre filmmakere har skapt fem minutter lange snutter om kjærlighetshistorier fra den amerikanske storbyen.