Artisten og hans svenskfødte kone har fått oppmerksomhet takket være TV-programmet «Svenske Hollywoodfruer» og Anna Anka har fått mye omtale i Sverige på grunn av sine mange utspill.For ett år siden ble kona anholdt for mishandling etter å ha kastet en isbit på ektemannen. Den traff så stygt at han ble tvunget til å oppsøke sykehus og sy to sting.

Men i forrige uke toppet det seg da Paul Anka kom hjem og fant ut at kona hadde sparket hushjelpen. Det var Anna Anka som ringte politiet etter at det oppsto en heftig krangel mellom de to utenfor deres hjem i California. Bare timer etter skal Paul Anka ha begjært skilsmisse for en domstol i Ventura County. I et intervju med den svenske avisa Expressen bekrefter sangeren og låtskriveren at han har bestemt seg for å skille seg fra sin svenske kone: – Det er ingen vei tilbake, sier han.

Anna Anka skal ha ringt politiet to ganger og sagt at hun fryktet for sin sikkerhet og hevdet at hennes ektemann hadde siktet på henne med en pistol. Politiet undersøkte videoopptak fra huset, men fant ikke noe grunnlag for påstanden hennes.

Paul Anka innrømmet nylig at han for tiden losjerer på et hotell i nærheten ettersom ekteskapsproblemene har tilspisset seg.

De to giftet seg for halvannet år siden og sammen har de sønnen Ethan som nå er tre år gammel. Anna Anka har i tillegg en sju år gammel datter fra et tidligere forhold. (©NTB)