«All PR er god PR» heter det, men en fersk undersøkelse utført av Forbes Magazine kan tyde på at publikum begynner å bli lei av å se de samme celebritetene i nærmest alle kanaler. Magasinet har bedt leserne om å vurdere hvilke kjendiser de ser på som overeksponert, og hele 65 prosent av de spurte mener at det begrepet er en passende betegnelse på Paris Hilton. Hilton, som for tiden er aktuell med filmen «Repo! The Genetic Opera», troner dermed alene på toppen av Forbes-listen.

Kjendiser

De spurte i undersøkelsen har beskrevet 4500 kjendiser, og de fleste havner mellom tre og fem prosent på «kjendisindeksen». Hilton får blant annet følge på listen av ikke ukjente Britney Spears, Lindsay Lohan og Pamela Anderson. Redaktør i kjendismagasinet Star, Candace Trunzo, uttaler til Forbes at det tross alt ikke er noen som tvinger kjendisene til å stille opp.

– Dersom du virkelig ønsker å være en privat person og leve et privat liv, så er det mulig, sier hun og nevner Johnny Depp som et godt eksempel.

De ti mest overeksponerte kjendisene:

1: Paris Hilton — 65% 2: Britney Spears - 65% 3: Lindsay Lohan - 56% 4: Dina Lohan - 50% 5: Pamela Anderson - 49% 6: OJ Simpson - 47% 7: Donald Trump - 44% 8: Miley Cyrus - 44% 9: Nicole Richie - 44% 10. Heidi Montag - 44%