Da «Womanizer»-videoen kom i oktober var det en ganske så naken og sexy Britney som viste tydelig at hun var klart for et comeback. Nå har video nummer to fra det nye albumet lekket og i «Circus»-videoen er heller ikke Brit-Brit redd for å spille ut sex-kortet.

Artistbiografi

Et 30-sekunders klipp av «Circus» har funnet veien til YouTube der man kan se Britney Spears gjøre seg klar for manasjen i sminkerommet. I løpet av det halve minuttet er Britney som oftest påkledd, men i det hun sitter på en stol vendt bort fra kamera, er det mye hud som stikker fram.

Hvorvidt nakenheten fortsetter i «Circus» vites ikke, men i «Womanizer»-videoen dukket Spears opp i Evas drakt i steamrommet ved flere anledninger. Da var både bryst og underliv dekket ved hjelp av hender og føtter.

– Sangen «Circus» er om meg som entertainer og hva jeg gjør. Den er om hva jeg bringer til et show, det er egentlig som et sirkus, har Spears uttalt tidligere.

Se «Circus»-klippet nederst i artikkelen

– Kjeder deg aldri

Søndag 30. november viser MTV Britney-dokumentaren som alle har ventet på. Programmet har fått ekstremt mye forhåndsomtale og vil nok oppleve skyhøye seertall. MTV Norge ikke sende dokumentaren denne søndagen.

To dager senere er det klart for slippet av Spears' sjette studioalbum, «Circus», en plate artisten selv er godt fornøyd med.

– Jeg liker at du alltid er på kanten av stolen når du er på et sirkus. Du vil alltid vite hva som skal skje og du kjeder deg aldri, forteller Spears og som sammenlikner den forrige plata med den nye på følgende vis:

– «Circus» er lettere og mer pop enn «Blackout». Livet mitt var ganske mørkt på den tida og det bærer nok «Blackout» preg av.