Bare dager etter annonseringen av forlovelsen mellom popstjernen Ashlee Simpson (23) og rocker Pete Wentz (28), kommer nyheten om at paret antagelig også venter barn, skriver nyhetsbyrået Reuters.

Imidlertid vil ikke talspersonene for stjernen gå ut med flere detaljer rundt nyheten.

Tante Jessica

Ashlee Simpson, søsteren til sangeren og sex-bomben Jessica Simpson, har vært kjæreste med Wentz siden 2006. Wentz er bassist i bandet Fall out boy. Nå blir Jessica Simpson altså tante for første gang og kan sette i gang med å strikke sokker til sitt kommende tantebarn. Hvis hun da bedriver tiden med slike ting.

Nyheten

Torsdag i forrige uke gikk paret ut med nyheten om forlovelsen på web-siden friendsorenemies.com.

— Vi er så glad for å kunne meddele at vi er lykkelig forlovet. Vi vurderer dette til å være en privatsak, men vi ønsket at dere skulle få vite det først direkte fra oss, stod det i annonseringen.

Les om forlovelsen her:

Heksejakt

Ryktene har svirret i Hollywood om paret egentlig forlovet seg fordi Ashlee er gravid. Dette vil imidlertid Pete Wentz ikke bekrefte.

— Dette er en heksejakt. Alle tror at hver gang noen forlover seg i Hollywood, så er det fordi de er gravide, sier Pete til MTV.

— At Ashlee er gravid er helt ukjent for meg, melder Pete med en ironisk undertone.

— Vi er forlovet, og det er det. Vi er lykkelige, sier 28-åringen.

I tillegg til karrieren som sanger, har Simpson en rolle i tv-serien «Seventh Heaven». Hennes kommende album «Bittersweet World» blir sluppet senere denne måneden.

Foto: AP/Scanpix
Foto: AP/Scanpix