Tom Cruise og Cameron Diaz kan være på vei inn i et nytt samarbeid.

Tom Cruise og Cameron Diaz spilte sammen i den psykologiske thrilleren i 2001, og ifølge Daily Variety vil vi sannsynligvis se de to sammen på lerretet igjen om ikke så alt for lenge. Magasinet melder at James Mangold nå knyttes til regissørrollen i den kommende romantiske komedien. Filmen har tidligere gått under titlene «Wichita» og «Trouble Man». Mangold har tidligere stått bak filmer som «Walk the Line» og «3:10 to Yuma».

Ukjent

Hva den nye filmen skal hete er foreløpig ikke avklart. Historien dreier seg rundt en kvinne som har har lite hell med menn, men som plutselig finner ut at livet hennes blir blandet sammen med en mystisk mann hun traff på en blind date.

Stjernebytte

Cruise kunne utvilsomt trengt en filmhit etter en rekke mindre suksessfulle filmer. Han hadde riktignok en liten og vellykket rolle i komedien «Tropic Thunder», men både «Lions for lambs» og «Valkyrie» gjorde det betydelig dårligere kommersielt enn ventet. Det var opprinnelig Chris Tucker og Eva Mendes som var tiltenkt rollene i den kommende komedien, men nå ser det altså ut til at enda større stjernepar overtar.