Ridley Scott har allerede sikret seg Gladiator-stjernen Russel Crowet til filmen, og Crowe skal med all sannsynlighet spille både skurk og het i filmen. Han spiller altså både Robin Hood og eventyrskikkelsens erkefiende, sheriffen av Nottingham.

Jomfru

Opprinnelig var Sienna Miller tiltenkt rollen som jomfru Marian, men nå melder Daily Variety at rollen er overtatt av Cate Blanchett. Filmen har i planleggingsfasen gått under navnet «Nottingham», men nå ser det ut til at den rett og slett vil få navnet «Robin Hoood». Produksjonen startet opp i april, og filmen får premiere neste år.

Budsjett

Det legges opp til et budsjet på 130 millioner dollar. Brian Gazer produserer filmen, og han forteller til Daily Variety t han er glad for at Blanchett nå er med på laget. Han mener Crowe og Blanchett vil utgjøre et strålende filmpar.

– Det er begge to svært dyktige dramatiske skuespillere som blir tatt på alvor når de spiller dype karakterer i periodedrama. Begge to har imidlertid evnen til å vise fram noe moro, sier han.

Blanchett ble sist sett på lerretet i «The Curious Case of Benjamin Button»