Golden Globe-vinner og Oscar-nominerte «The Wrestler»-regissør, Darren Aronofsky, står nå fram og støtter Christina Bale etter sinnesutbruddet hans som er tapet og har gått som en farsott verden over – seks måneder etter det fant sted, og bare to uker før Oscar-utdelingen.

På opptaket kan vi høre Bale skjelle ut et crewmedlem under innspillingen av filmen «Terminator Salvation».

– Har rett

Men nå får Bale uventet støtte fra Aronofsky som antar at utbruddet er berettiget.

– Jeg tror han har rett. Jeg tror ikke han var helt på jordet. Tiden mellom action og cut er helllig på settet, sier han til BBC news entertainment.

– Et filmsett er et følelsesladd sted. Det er mye energi og kraft der, og ting går heftig for seg. Folk jobber hardt, og særlig skuespillerne eksponerer seg. Det er viktig å beskytte dem.

Regissøren fortsetter:

– Selv om det av åpenbare grunner aldri er bra å slippe temperamentet løs, vet vi ikke hva slags scene han filmet. Det kan ha vært en dypt, dypt intens følelsesladd scene han gjorde.

– Null Oscar

Men tross denne støtten, Christian Bale får stadig mer kjeft for utskjellingen sin.

Den amerikanske filmeksperten Tom O'Neal har blogget om raseriutbruddet, og oppsummerer med at framtidige Oscar-muligheter kan være evig spolerte.

«Slemme gutter vinner ikke Oscar», skriver Tom O'Neal, og refereres nå til i flere store amerikanske medier.

«Det er ikke tilfeldig at de to største Oscar-taperne gjennom tidene er Peter O'Toole og Richard Burton» skriver han videre.

O'Toole og Burton har begge vært nominert til henholdsvis åtte og syv Oscar, uten å vinne.

Oscar-utdelingen foregår 22. februar.

Her kan du se filmtraileren av «Terminator Salvation»: