Det er et drøyt stykke mellom Larkin Poe sitt bluegrass-ståsted og Thom Hell sitt popunivers. Men her smelter de sammen til en herlig enhet.De amerikanske søstrene Rebecca og Megan Lovell i Larkin Poe falt for Thom Hell sin musikk under et besøk i Norge. Han dukket opp på en av konsertene deres med gjensidig beundring, og heldigvis startet de et samarbeid som førte til to runder i Ocean Sound studio på øya Giske utenfor Ålesund.

Her er resultatet. Seks av låtene er signert søstrene Lovell, mens Thom Hell har skrevet tre, pluss én sammen med Rebecca. Musikerne til Larkin Poe er med på å krydre og fylle opp med smakfulle løsninger som gjør godt for både hjerte og sjel.

Dobro, mandolin og vanlige gitarer skaper en spesiell stemning i det lekre lydbildet blant det harmonifulle og smektende vokalsamarbeidet. Dette er ikke musikk som roper etter oppmerksomhet, men som fester seg gradvis som en sval og deilig bris. Sikkert omtrent akkurat slik det var da de var ute i havgapet på Sunnmøre.

Thom Hell synger på sin sedvanlige smektende måte på "PS I Love You" og "Leave". En av hans beste låter noen sinne, "Tired", fungerer også bra i dette landskapet. "As Good As You" er et annet høydepunkt på et album der to ulike uttrykksmessige verdener møtes. Og som blir til en forførende helhet.