— Vi opplever at Backstreet Boys er den bookingen vi har gjort, som har skapt mest snakkis. Dette gjelder spesielt på Facebook og sosiale medier. Vi ser at folk deler linker i hytt og pine, og lager statuser om det, sier pressesjef i Odderøya Live, Vidar Mortensen.

Han mener at Backstreet Boys er den bookingen som har vært mest omtalt i festivalens historie

I anledning verdensturneen «In A World Like This», kommer Backstreet Boys til Kristiansand fredag kveld for å spille på Odderøya Live.

Snart utsolgt

Men vil du ha billett, må du skynde deg, for billetten er snart utsolgt.

— Vi ser at tallene har gått rett opp i det siste. Det blir nok utsolgt til fredag, sier Vidar Mortensen.

Vidar Mortensen (t.v) og Trond Nyhus, fra Odderøya Live, ser på Backstreet Boys som den mest omtalte bookingen de noensinne har gjort. Foto: Reidar Kollstad

Ifølge billettsalgene er det mest damer som skal på arrangementet.— Vi tror at det kommer mange rundt 35 år, spesielt damer, avslutter Mortensen.

Backstreet Boys har ved flere anledninger spilt i Norge siden 90-tallet, og har en lojal fanbase her. Det setter Brian Littrell, gruppens frontfigur, stor pris på.

Frontfigur Brian Littrell elsker å spille for nordmenn. Du ser han på scenen på Odderøya Live fredag.

— Vi klarer nesten ikke å vente på at den nye turneen skal starte, og vi gleder oss til å besøke Norge igjen. Det er spennende! Menneskene i Norge er nydelige, og vi har fans der som har fulgt oss siden begynnelsen, uttalte bandmedlem Brian Littrell til VG, tidligere i år.På sin Facebook-side spør bandet om Kristiansand er klare for å feste i «ekte Backstreet-stil». Ifølge setlisten som Backstreet Boys har brukt tidligere i turneen, kan publikum forvente 90-talls hits, samt et utvalg av nye låter fra albumet «In A World Like This», som kom i fjor.

Nostalgi

Unni Stoebner (46) fra Kristiansand, sikret seg billett i god tid. Hun vil oppleve 90-tallets nostalgi.

— Jeg skal på konserten fordi jeg digga musikken bigtime på 90-tallet! Jeg tror dette blir gøy, og håper jeg møter mange på min egen alder der, sier Stoebner.

Backstreet Boys har totalt solgt over 130 millioner album, og står igjen i musikkhistorien som det desidert største boybandet noensinne, med sin storhetstid på 90-tallet og rundt milleniumsskiftet. Kevin Richardson har de sju siste årene tatt pause, men nå er hele gruppa samlet igjen, og er klare for Sørlandet.

På verdensturné

I mars spilte Backstreet Boys i Oslo, under samme turné. Musikkmagasinet Gaffa mente konserten var bra, og rullet terningkast fire:

— De kjære tenåringsidolene lekte seg på scenen, og hadde god kontakt med alle som var til stede, skriver Gaffa.

Lørdag drar boybandet videre til Fredrikstad. I slutten av juli avsluttes turneen «In a world like this» som har vart siden mai i fjor. Da har de totalt vært innom 143 scener, i Europa, Asia og Nord-Amerika.

— Det er den største turneen bandet noen gang har lagt ut på, skriver Odderøya Live i en pressemelding.

Ifølge nettstedet YR, er det meldt 21 grader og sol til fredagen. Maria Mena, Morten Harket og Alice & The Mountains spiller før Backstreet Boys.