Jennifer Aniston og Vince Vaughn har holdt en usedvanlig lav profil hva deres romanse angår. Men nå, etter at Vaughn innrømmet forholdet deres til Oprah Winfrey, og Jennifer Aniston har omtalt Vaughn som «kremen av krem», trodde vi liksom at de var over hemmelighetskremmeriet. Det går endatil rykter om at de har kjøpt seg et hus sammen i Chicago.

Men under USA-premieren for sin nye film «The Break-Up», dukket paret opp hver for seg, og de holdt seg på behørig avstand under hele presseseansen. De poserte ikke sammen på et eneste bilde.

Opptrinnet minner ganske mye om en annen filmpremiere, og et annet par som nektet å posere tett sammen. Under premieren på «Mr. And Mrs. Smith» i juni 2005, holdt Angelina Jolie og Brad Pitt fingrene fra fatet — og poserte kun med et stort gap mellom seg.

Men den gang var Brad Pitt fortsatt gift med Jennifer Aniston. Ananova spør hva som er så forbudt med Vince og Jennifers forhold? «Gjør de seg bare interessante? Kom igjen, dere trenger ikke skjule noe for oss!», skriver den britiske nettavisen. (©NTB)