Duchovny og skuespillerkona Tea Leoni — sist sett som Jim Carreys motspiller i «Fun With Dick & Jane» - tapte i saken om å stoppe en gigantisk ny villa som skal bygges i åssiden ovenfor parets herskapshus i Malibu Hills i California.Forrige uke møtte Tea Leoni byplanleggingsstyret i Malibu. Hun stilte opp godt rustet med advokater, en geolog - og naboer som er enige med henne.

Men Leonis argumenter mot utbygging - at det nye huset ville ødelegge både økologi og geologi i det naturskjønne området - falt på steingrunn, og utbyggerne fikk sitt ja.

Ifølge nettstedet TMZ hadde Tea Leoni imidlertid ennå et argument på lager - som var av atskillig mer privat karakter: David Duchovny elsker nemlig å svømme og dusje naken i bakgården.

Han er en godt trent deltaker i triatlon og svømmer endeløse runder i badebassenget. Men kona var bekymret for at han ville være synlig for de nye naboene.

Hun røpet dette for et medlem av byplankontoret. Han sørget imidlertid for å forklare henne at dette argumentet neppe ville holde vann, og at hun ikke burde nevne det. (©NTB)