Nicole Richie går nemlig spent og venter på at hennes nye kattunge skal bli gammel nok til å flytte til sitt nye hjem. Og det er ingen hvilken som helst katt — men en eksotisk bengalkatt med aner tilbake til den ville leopardkatten.- De er vakre. De har lange haler og flekker. Jeg hadde hatt huset fullt om jeg kunne, sier Nicole Richie til britiske Daily Star. Hun har allerede navnet klart, røper hun: Chi-Chi-Cheetah. Hunden hennes heter Honeychild.

«Simple Lives»-stjernen og Lionel Richie-datteren har akkurat spilt inn fjerde runde med fjernsynsserien som gjorde henne og Paris Hilton berømte, som denne gang heter «The Simple Life: Till Death Do Us Part» og har premiere i juni. De tidligere bestevenninnene er nå på kant med hverandre, og det sies at det er Nicole som ikke vil skvære opp - mens Paris er villig.

Ifølge Linda Johansen i boken «Kvinner for sin katt» (Kagge, 2000) er katter mer trøst enn mennesker når livet er tøft, fordi de byr på betingelsesløs kjærlighet. Til VG har hun uttalt:

— Bengalkatten er et ypperlig alternativ til barn hvis du jobber mye og har et stort omsorgsbehov. (©NTB)