En gang var han politihelt på norsk tv og jaktet på kriminelle. Nå begynner bevisene å hope seg opp mot den tidligere politihelten Baretta, melder Ekstra Bladet.Tidligere har to stuntmenn som jobbet sammen med Blake fortalt at de ble forsøkt overtalt til å ta livet av kona til Blake. Nå forteller skuespilleren Frank Minucci som blant annet spilte mot Al Pacino i "Carlitos Way", det samme.

En kule i hodet— Han ga meg en sjekk og sa at jeg kunne bestemme hva som skulle stå på den om jeg myrdet hans kone, fortalte Minucci i retten. Han er tidligere straffet for utpressing, kidnapping og narkotikaforbrytelser.

Han fortalte videre at Blake ringte enda en gang og sa: - Heksen har kjørt meg opp mot veggen. Jeg er ferdig.

— Jeg vil bare sette en kule i hodet hennes, skal Blake ha sagt. Minucci sier at han aldri ville skutt kona til Blake, ikke for ti millioner dollar en gang.

Han er også overbevist om at det var Blake som holdt pistolen da kona Bonny Lee Blakely ble skutt og drept 4. mai i fjor. Blake selv hevder sin uskyld, og sier han var på vei inn i en restaurant for å hente et våpen da kona ble skutt.