Den blonde 31-åringen skal spille i thrilleren «A House on Straw Hill» og deretter i komedien «Carry on London».— Jeg må be dem endre manuset til den filmen. Det finnes ikke en eneste scene hvor jeg tar av meg klærne, sier Victoria Silvstedt til TT Spektra og ler godt.

Hun var til stede på filmfestivalen i Cannes, før hun i dag reiste hjem til New York, der hun nå bor. Men når filminnspillingene starter, må hun midlertidig flytte til London - der de foregår.

Victoria, som ifølge filmdatabasen IMDb tidligere har spilt roller med navnet Inga tre ganger og Ingrid to ganger, skal i «A House on Straw Hill» spille agenten til en filmstjerne. Deretter tar hun fatt på neste film, Carry On London", som er basert på en britisk filmserie med fellestittel «Carry on...» som ble til i årene 1958-78 og som bestod av i alt 31 filmer. Der blir Vinnie Jones hennes motspiller.

De opprinnelige «Carry On»-filmene spilte mye på sex, og ble ansett som vågale på sin tid - selv om de sett med dagens øyne er svært uskyldige. Victoria Silvstedt sier til TT Spektra at også den nye utgaven er ganske så uskyldig, iallfall foreløpig.

— Jeg får overtale dem til å skrive litt mer vågede scener. Akkurat nå finnes det ikke en eneste nakenscene, sier den tidligere Playboy-modellen, som skal vise mer hud når hun lanserer sin nye undertøyserie kalt Very Victoria Silvstedt.

Men reinspikka utbrett er hun ferdig med, selv om Playboy-sjef Hugh Hefner har tilbudt henne nærmere sju millioner kroner for å gjøre en «kjendisutbrett» - av typen hvor alt ikke vises.

— Jeg har takket nei, fastslår Victoria Silvstedt. (©NTB)