Murphy, som er blant USAs største toppmodeller, fikk eksmannen Jake Schroeder arrestert for å ha forsøkt å selge sexvideoen de filmet mens de var på bryllupsreise til Barbados.— Selvsagt ønsker jeg ikke at opptakene skal komme ut. Det er private og intime øyeblikk fra bryllupsreisen min med en mann jeg trodde jeg kunne stole på. Det viste seg at jeg tok fullstendig feil, sier hun til New York Post.

Schroeder, av avisen beskrevet som en surferdude kjent for sitt narkotikamisbruk, ble kastet i fengsel forrige torsdag i California - etter at Murphy hadde anklaget ham for utpressingsforsøk.

Han slapp ut etter fem dager. Da var kausjonsbeløpet redusert fra 3,3 millioner kroner ned til 220.000 kroner - og det ble betalt av internettselskapet som er ute etter å markedsføre vidoen, som har en varighet på to timer og beskrevet som «grafisk».

Nå bor faren til Murphys to år gamle datter i en bil med sine to hunder, og akter å saksøke både ekskona og advokaten hennes for falske anklager - vel å merke dersom anklagene ikke holder i retten. (©NTB)