I forbindelse med innspilling av serien "Trinny & Susannah — oppdrag Norge", gjester de verdensberømte moteguruene Trinny Woodall og Susannah Constantine Kristiansand i dag.

På ulike lokasjoner i sentrum av byen skal stjernene for første gang møte lokale medvirkende i serien i form av såkalte streetcastings.

– De medvirkende avdekker da sin motivasjon for å søke stilråd fra moteekspertene – alt fra 33-åringen som ønsker å kle seg mer sexy for sin syv år yngre kjæreste, via 48-åringen som sliter med å finne ut hvem hun er stilmessig, til den unge alenemoren som ønsker å gå et nytt liv i møte kledd som en stilig 23-åring og ikke som en sliten husmor, uttaler senior informasjonskonsulent i TVNorge AS, Vivi R. Trøsvik i en pressemelding.

Trinny og Susannah tar deretter de stilmessige utfordringene med seg tilbake til Oslo, der alle lokale medvirkende (rundt 120 personer totalt fra streetcastings i Kristiansand, Oslo, Bergen, Trondheim, Fredrikstad, Moss, Tønsberg, Lillehammer og Drammen) skal samles til selve stylingprosessene i slutten av januar.

"Trinny & Susannah - oppdrag Norge" skal produseres i 40 episoder, og sendes på TVNorge-kanalen FEM mandag til torsdag fra slutten av februar.

Se moteguruene tilpasse folks BH-er: