KRISTIANSAND: — Det blir vanskelig å fortsette nå som alle reiser i hver sin retning. Og i det siste har vi mistet motivasjonen litt, sier The Fect-vokalist Kjetil Hansen Rynning, i forkant av bandets aller siste opptreden på Samsen i Kristiansand fredag

Tenåringene har spilt sammen i tre år. De har spilt diverse konserter lokalt, og fikk æren av å varme opp for Honningbarna på Kick i 2012. — Det var sinnssykt gøy, og kanskje den aller beste konserten vi har gjort, sier vokalisten.

Han forteller at bandet ønsker å gjøre den siste kvelden til noe helt spesielt.

— Vi har laget en ny låt som handler om at dette tar slutt og andre band skal ta vår plass. Den er vi veldig fornøyd med. Dessuten kommer vi til å spille noen gamle låter vi ikke har spilt på en evighet, så det blir litt mimring.

Teater

Hansen Rynning begynner til høsten på folkehøgskole på Jessheim, hvor han skal studere teater. For alle som har sett 18-åringen på scenen, virker dét som et naturlig valg.

— Jeg har lyst å bli rockestjerne og leve av å være artist. Men det er mange om beinet, og jeg tror på det å utvikle en egen identitet på scenen. Jeg skal spille en rolle som ikke er helt meg. Det er gøy å slippe seg løs, og jeg tror teaterfaget vil hjelpe meg. Forhåpentligvis finner jeg meg et band også, i hvert fall i løpet av et par år, sier 18-åringen.

Et annet spennende og talentfullt band, Cheap Karma, varmer for øvrig opp for The Fect på Samsen fredag.