Tini Flaat Mykland (27) bor nå i Oslo, men kommer opprinnelig fra Kristiansand. Hun ble tidlig omtalt som et stort talent og fikk mye oppmerksomhet da hun deltok i Idol i 2004. I ettertid har hun deltatt i flere musikaler og konserter. Hun har blant annet sunget for Rolf Løvland i Secret Garden.

På Tv 2, sider går det fram at hun har safet mye, valgt de trygge valgene og økonomiutdanning fremfor å satse på musikken. Men nå er hun klar for å satse!

Cindy Kvinlaug (26) fra Kvinesdal startet å synge med bandet til faren da hun var femten år. Hun trives best innen sjangerne country og rock. I likhet med Tini Flaat Mykland har også Kvinlaug deltatt i Idol.

Hun var bare 9 år da hun fremførte "Bye, bye love" under ungdommens kulturmønstring hjemme i Kvinesdal. Nå er hun tilbake hos TV 2 og ønsker å få fart på sangkarrieren gjennom en mentor.

Ruben M. Gundersen er opprinnelig fra Kristiansand, men flyttet til Oslo for to år siden for å jobbe i musikkforretning og jobbe i studiomiljøet. Han har i en årrekke deltatt i musikklivet i Kristiansand.

– Det som ligger hjertet nærmest er nok RnB, AOR og gospel, men jeg kan like det meste så lenge artistene er dyktige, sier han til TV 2.