KRISTIANSAND:Fristen gikk ut søndag, men jeg regner med det kommer noen filmer tirsdag eller onsdag. Vi har fått beskjed om at noen har levert sent , sier Monrad-Krohn.

Barnefilmfestivalen arrangerer i samarbeid med Fædrelandsvennen en barnefilmkonkurranse, der vinneren får 5.000 kroner. Temaet i år er "Jubel" siden Barnefilmfestivalen fyller femten år. I går ettermiddag var det rett i overkant av ti filmer som var påmeldt i konkurransen.

Jeg hadde håpet på flere filmer, men vi kom litt sent i gang med konkurransen i år. Men jeg har allerede fått mail med spørsmål fra folk som vil stemme, så det er i alle fall et engasjement der ute , sier festivalsjefen.

Alle filmene ligger ute på våre nettsider, og det er publikum som bestemmer hvem som vinner. Den filmen som får flest stemmer blir kåret til vinner under et arrangement på Aladdin Blå onsdag 25. april.

Der blir flere av filmene vist, og alle deltakerne blir presentert. Det er utrolig gøy for dem å få vist filmene på et stort lerret, og til slutt blir vinneren kåret , sier Monrad-Krohn.

Alle filmene kan ses i videovinduet øverst i saken. Bla mellom filmene med pilene.

For å stemme på din favoritt sender du sms med kodeord «FILM» etterfulgt av nummeret på din favorittfilm, for eksempel «FILM 1» til 03811 . Prisen er ordinær sms-pris fra ditt abonnement. Kun én stemme per mobilnummer.

Du kan stemme frem til mandag 23. april. Vinneren blir offentliggjort under en markering på Aladdin Blå onsdag 25. april.