OSLO: De tildigere UiA-studentene Geirmund Hansen og Pål Rake er med videre i The Voice etter at de fredag kveld hadde sine første direktesendte fremførelser.

— Jeg er så glad for at du har vist det du har i deg. Jeg visste at dette øyeblikket lå i deg. Det er et modig valg å gjøre en så kjent låt. Du gjennomførte sangen så bra som jeg håpet du skulle, sa Espen Lind om Geirmund Hansen sin fremførelse av sangen "Both Sides Now."

Kveldens program ble sendt direkte på TV2. Sondre Lerche var også veldig imponert over fremførelsen:

— Det var det beste du har gjort, mente han.

Takknemlig

Hansen sa følgende fra scenen fredag:

— Først og fremst er jeg utrolig takknemlig for at Espen Lind ville ha meg videre her i live-rundene.

Tidligere UiA-studenter

Hansen er opprinnelig fra Stavanger, men etter musikkstudier ved UiA har han bosatt seg i Kristiansand og gjort sørlending av seg. Mentoren hans er den kjente musikeren og låtskriveren Espen Lind. Lind er også mentoren til Pål Rake, som tidligere har studert ved UiA, men som nå underviser der.Rake fremførte låten ”Regn fra blå himmel” av artisten Gabrielle. Han er den eneste av deltakerne i The Voice som synger på dialekt.

— Jeg liker å synge på norsk fordi det er morsmålet mitt – det blir mer autentisk, sa han.

- Alltid trygg og god

— Du er alltid trygg og god, sa Sondre Lerche etter opptredenen.

Du har fått en tydelig identitet, med at du synger på norsk. Du har også valgt en sang fra Bergen, det likte jeg, spøkte dommeren.

Rake er på Espen Lind sitt lag. Lind var strålende fornøyd med lagmedlemmet sitt fredag kveld.

— Det har vært en glede. Du er bunnsolid. Du tar låten og gjør den til din egen. Konge opptreden,veldig veldig bra, sa nordlendingen.