KRISTIANSAND: — Vi har invitert fire band; Hvitmalt Gjerde, Death by Unga Bunga, Harrys Gym og Supermale. I tillegg blir det etterfest med dj'er, forteller Eva S. Danielsen i Trashpop.

Arrangørene har vært uten fast tilholdssted etter at På Hjørnet ble lagt ned tidligere i år, men synes foreløpig det fungerer veldig bra å bevege seg litt mellom forskjellige lokaler.

— SKMU har vist seg å være et flott lokale for konserter. Det egner seg veldig bra, og de har servering. Tidligere har vi arrangert Modulert Grand Prix der, og det har vært stor suksess, sier Danielsen.

Helgefest

Vanligvis arrangerer Trashpop konserter i ukedagene, og bandene de inviterer ligger som regel i det noe smalere sjiktet og trekker til seg spesielt interesserte publikummere. Men denne gang er den lille minifestivalen (Danielsen vil helst ikke bruke ordet festival fordi hun mener det er "litt oppbrukt") på SKMU lagt til en lørdag.

— Det passer bedre for folk som bor lengre borte å komme til Kristiansand på en lørdag. I tillegg er det jo gøyere å få med seg en konsert i stedet for bare å gå en tur ut på byen når man først er her, sier arrangøren.

(artikelen fortsetter under videoen)

Frivillige

I dag består Trashpop av en gruppe frivillige mennesker som jobber på dugnad med konsertarrangementene. Fordi de ikke har noe fast tilholdssted oppbevares alt av utstyr på Samsen, og må flyttes rundt forbi i forhold til hvor konsertene skal være.

— Det blir jo en del logistikk, men denne løsningen fungerer foreløpig bra fordi vi har en så fin gjeng med frivillige som jobber for å få dette til, sier Danielsen.