Det er tydeligvis mange som har ventet lenge på konserten med The Script. Allerede en time før konsertstart står det en ganske så stor gjeng med jenter foran scenen. De hadde nok spart stemmen også, for da bandet entret scenen ble Hove fyllt av intense, lyse hyl.

Den irske trioen The Script fra Dublin ble kjent for hele verden etter utgivelsen av sitt tredje album i fjor høst. Singelen ”Hall of Fame” med will.i.am har vært en landeplage og toppet flere lister over hele verden. Deres High School-rock sound, tekster om kjærlighet og rocka image er en klassisk vinner, og bandet er på god vei til å bli et av dette tiårets største band.

Dette er nok ikke yndlingsbandet til gutta på Hove, men også de måtte bukke under for energien som strømmet fra scenen og delta på festen i kveld. The Script er virkelig et band med god utstråling og publikumsdeltakelse, og vokalist Danny O'Donoghue hopper ned til fansen allerede på første låt. Dette gjør han flere ganger til fortryllelse for gale, klamrende jenter og til fortvilelse for vaktene som må rive dem av den populære artisten.

De irske guttene er fulle av morsomheter, og hva er vel ikke et bedre publikumsfrieri til nordmenn enn å styrte en flaske med øl, eller å få fansen til å ringe eksen sin slik at de kan få servert en passivaggresiv sang av selveste The Script.

Men selv om man kan avsløre disse triksene, betyr det ikke at det ikke fungerer. The Script gjør det perfekt, og selv om O'Donoghue får problemer med å synge refrenget på den siste låten "Hall Of Fame", gjør det absolutt ingen ting når hele publikum synger med og jentene på første rad feller en tåre.