KVINESDAL: Stripperne kom på scenen under konserten med Carnivora. Under første låt nøyde de seg med å blotte brystene til publikum, men da de kom på scenen igjen til avslutningslåten overlot de lite til publikums fantasi. Foran sjokkerte rockere la Lise Raanes (27) og Julianna Skatland (25) seg nakne på scenegulvet og simulerte oralsex med hverandre.

— Vi følte at vi var litt tamme under første sang. Derfor måtte vi ta av litt, sa jentene til fvn.no etter seansen.

Sexshowet var ifølge jentene planlagt i flere måneder, og formålet var ifølge bandmedlemmene å sjokkere Kvinesdal og Sørlandet igjen. Under Quartfestivalen for to år siden skapte et par stort oppstyr da de gjennomførte samleie under en konsert med The Cumshots.

Ville sjokkere

— Vi ville sjokkere, og var hypp på å promotere festivalen, sier vokalist Eirik Barsleth, og får støtte av gitarist Rune Torgersen fra Kvinesdal.

— Det var å sjokkere som var meningen. Dette er jo rockefestival. Før var det fri sex på sånne arrangement, sier han.

Festivalsjef Kjell Arne Aamodt er kamerat med bandmedlemmene, og skal ha kjent til det planlagte sexstuntet.

— Det var godkjent av oss. Vi har 18 års grense på festivalen, og gikk derfor med på det. Hadde barn vært til stede hadde det vært en annen sak, sier han, og skryter av konserten.

— De gjør en promoteringsjobb for egen plate og hyrer inn strippere fra Trondheim for å heve standarden og festivalen. Publikum ble nok overrasket, men det så ut som de likte det.

Tok showet på sparket

Ifølge stripperne skal ikke Carnivora ha regissert opptrinnet, men skaffet det lille av tøy de hadde på seg.

— Bandet har ordnet med kostymer. Men de sa ikke hvordan vi skulle oppføre oss på scenen. Vi tok alt på sparket, sier Raanes.

Til daglig jobber jentene på Dreams strippeklubb i Trondheim. Carnivora skal ha betalt godt for å sjokkere publikum på Øyesletta. Så mye at de ikke tjente en krone på konserten.

— Showet går i null for oss, meddeler gitarist Torgersen.