Billettsalget starter allerede torsdag 10. desember klokken 09, skriver Aftenbladet.

Den pågående verdensturnéen «Cast in Steel» startet i september i år i Sør-Amerika. Den avsluttes altså i Norge — 6. mai spiller de i DNB Arena i Stavanger, heter det i en pressemelding fra Atomic Soul.

I år er det 30 år siden «Take on Me» gikk inn på førsteplass på verdens mest betydningsfulle hitliste, USAs Billboard Hot 100. En bragd ingen norske artister har klart å tangere. Det er også 30 år siden debutalbum «Hunting High And Low» nådde butikkhyllene verden over. Den er i dag solgt i over 10 millioner eksemplarer, et tall kun forbehold de aller største av verdens artister.

Tidligere i år ble det kjent at A-ha ble vekket fra dvalen for å være spesielle gjester på den enorme Rock in Rio-festivalen i Brasil, som også feiret 30-årsjubileum i år. Da A-ha spilte der for første gang i 1991, endte de i Guinness Rekordbok for fleste betalende publikummere på en konsert. Hele 198.000 løste billett for å se den norske trioen på Maracanã stadion.

Gjenforening har ført med seg ny plate og utvalgte spillejobber verden over. «Cast in Steel» gikk tidligere i år rett inn på 7. plass i England.

Her kan du lese Fædrelandsvennens anmeldelse av albumet.

Forrige gang A-ha stod på scenen i Stavanger, var torsdag 2. september 2010. De var da ute på sin såkalte avskjedsturné, med stoppested på festivalen Rått og Råde. Her kan du lese konsertanmeldelsen.