Mandag tvitret den britiske rapperen M.I.A en link til sin nye musikkvideo «Double Bubble Trouble». Men det tok ikke lang tid før plateselskapet fjernet videoen. Det skapte en twitterstorm, og nå er den usensurerte videoen igjen tilgjengelig, skriver rollingstone.com.

— Det er et politisk ladet klipp, som inneholder mange mennesker som lager 3D-våpen, skriver Rolling Stone om videoen som nå er sett nesten en halv million ganger.M.I.A (Mathangi «Maya» Arulpragasam) fikk stor suksess med sangen «Paper Planes» i 2008. Sangen er med i filmen Slumdog Millionaire, og ble blant annet nominert til en Oscar for beste originale sang. Vi kjenner henne også for hits som «Bad Girls». I november 2013 gav hun ut sin fjerde plate, «Matangi», og det er fra denne plata låta til den nye musikkvideoen er hentet fra.

Musikken til M.I.A bærer preg av hip-hop, pop, funk og elektronika, mens tekstene ofte er politisk inspirerte. Mathangi Arulpragasam er tamilsk, og har engasjert seg i konflikten på Sri Lanka. Hun kjemper også en kamp for palestinere og afroamerikanere.M.I.A har samarbeidet blant annet med Jay-Z, Timbaland og Madonna.