Beatleslegenden har ombestemt seg. Senest i november gikk han ut og sa at han ikke hadde noen problemer med at folk lastet ned musikk gratis. Da innrømmet han at han ikke brydde seg spesielt om at folk skaffet seg musikk via gratis nedlasting, og sa ifølge Contactmusic.com:

— Det er merkelig for meg (nedlastingskonseptet, journ. anm.). Jeg er ikke fra det. Jeg er fra da vi gikk inn i en butikk og kjøpte en 45-tommer. Vi har vært gjennom vinyl, kassetter, og CD-er. Det er det samme, bare at folk ikke betaler for det nå. Jeg bryr meg ikke. Det funker jo.

Men nå har han enten tenkt seg om eller snakket med noen i mellomtiden. Veteranen har i alle fall skiftet syn, og sier han er oppbragt over gratis nedlasting og at unge nye artister bliri frarøvet inntektsgrunnalget sitt.

- Veldig synd

— Dersom du skal med bussen, må du betale for billetten. Jeg det synes jeg er er rimelig. Du skal betale for billetten.

Han utdyper:

— Problemet er nå at du har en mengde unge band. Noen av dem kommer ikke til å vare for evig. Dersom de har en stor hit, kan den betale lånet deres i evigheter. De kan fø barna deres på inntektene. Dersom de ikke ser noe til disse intektene, dersom de ikke får pengene sine, er det veldig synd.