Green Lantern, eller Grønne Lykt som han het i Norge, er ikke blant de mest kjente i tegneserieuniverset til DC Comics. Det kan fort endres når Ryan Reynolds tar på seg den grønne drakten og får bruke den grønne ringen i en kommende filmatisering. Reuters melder at Warner Bros. bestemte seg for å gi Reynolds sjansen etter en lang leteperiode der blant andre Justin Timberlake også ble vurdert.

Helt

Green Lanterns superheltegenskaper stammer fra en kraftring som gir brukeren store krefter. Opprinnelig var dette en magisk ring, men ettersom tegneserien utviklet seg fra debuten i 1940 ble ringene utdelt til verdige kandidater av organisasjonen Guardians of the Universe.

Film

Ifølge den internasjonale filmdatabasen Imdb.com skal filmen komme ut i løpet av 2011, og regissør blir Martin Campbell. Ryan Reynolds er mest kjent for roller i komedier, og er for tiden aktuell sammen med Sandra Bullock i «The Proposal», en film som har fått mye ekstra omtale på grunn av nakenscenene med ham og Bullock. Reynolds har imidlertid vært innom superheltuniverset tidligere ettersom han spilte Deadpool i «X-Men Origins: Wolverine».