– Det jeg har hørt har vært fabelaktig bra, sa Universal Music Group-sjef, Lucian Grange, under The Music Trust Awards i London.

Der ble Grange selv hedret med en The Music Industry Trust Award for sine tretti år med medvirkning til bransjen. Prisen ble gitt ham under et veldedighetsarrangement ved The Nordoff-Robbins Music Therapy and the Brit School.

Sterk i troen

– Jeg har hørt noen demoer, og hun (Amy Winehouse red.anm.) har spilt noen akustiske versjoner av noen av sangene for meg på gitar på kontoret mitt, forklarte Grange til BBC 6 Music.

Og Grange er svært entusiastisk. Han er ifølge news.bbc.com sterk i troen på at Winehouse kommer til å gjøre et storartet comeback med oppfølgeren til «Back to Black».

Optimist

Lucian Grange er mannen som hjalp både The Police, Scissor Sisters, Take That og Mika. Og musikkmogulen har altså også hjulpet til med å signere Winehouse.

– Jeg er en optimist, og jeg har stor tro på henne. Jeg har stor tro på henne som person og har definitivt også troen på henne som artist. Og det er alt jeg håper på i et talent, sier Grange videre om sangerinnen.

Winehouse debuterte i 2003 med albumet «Frank» hvorpå «Stronger Than Me» ble den største hiten. Høsten 2006 kom hennes andre album, «Back To Black», og alle vet vi hvordan det gikk med singelen «Rehab» den vinteren.

Winehouse har jazz-bakgrunn, og hun har utviklet seg fra å være en kul jazzvokalist med hiphop-ambisjoner, til å bli en souldiva.

På rett vei?

Det gikk nedover etter «Rehab», og Winehouse har slitt med alkohol— og stoffproblemer i kjølvannet av suksessen. Hun har ikke gitt ut noe studioalbum siden 2006, da Grammy-belønnede «Back to Black» kom. Platen høstet gedigen suksess både kritikermessig og kommersielt, og solgte mer enn 15 millioner ekspemplarer på verdensbasis.

Og nå er omsider souldivaen på rett vei med nytt album, skal vi tro Universal-sjefen.