Fysisk slapstickhumor var det fremste kjennemerket til den amerikanske morotruppen The Three Stooges. Gruppen besto av Larry Fine, Curly Howard og Moe Howard og var svært populære på 20-tallet i USA. Nylig ble det kjent at det skal lages en ny spillefilm om dem. Jim Carrey er kjent som en svært fysisk komiker, så da er det kanskje ikke så overraskende at han er hentet inn til filmen. Det som ifølge Variety er mer overraskende er at Carrey skal spille Curly. Det betyr at han må legge på seg minst 20 kilo for å bokstavelig talt fylle rollen.

Vekt

En skuespiller som ikke er mest kjent for humoristiske roller er Sean Penn. Med unntak av «Shanghai Surprise» og «We're no angels» har han ikke spilt i noen særlig kjente komedier. Nå får han imidlertid sjansen til å vise fram sin mer humoristiske side i rollen som Larry. Heller ikke sistemann på laget, Benicio del Toro, har spilt i særlig mange komedier. Et unntak er «Snatch». Overgangen fra å spille Che Guevara til å ta på seg rollen som Moe i Three Stooges blir uansett stor.

Regi

Filmen skal regisseres av brødrene Peter og Bobby Farrelly, og ifølge Imdb.com skal filmen være klar for premiere neste år.

Her er originalene i sving: