KRISTIANSAND: — Det er ikke selve navnet det er noe feil med, men det blir misvisende å ha et navn som ikke lengre passer til organisasjonen, står det skrevet i pressemeldingen fra Rock City/nå SØRF- kompetansesenter for rytmisk musikk.

Fra torsdag 23. september vil Rock City opphøre og kompetansesenteret for rytmisk musikk som holder til på Odderøya vil hete SØRF.

— Vi jobber ikke bare i Kristiansand lengre, vi jobber ikke med bare rock, og vi jobber ikke i én by, men i hele regionen, er forklaringen fra SØRF-folket.

SØRF kommer til å fortsette å jobbe med å gjøre Sørlandet attraktivt for aktører innen rytmisk musikk og være et kompetansesenter hvor alle bosatt i Agder kan bli medlem. Virksomheten støttes av Kristiansand kommune, Cultiva og Innovasjon Norge.

Interesseorganisasjonen har fem hovedoppgaver: 1. å være et bindeledd og en kontaktformidler 2. å være et utstillingsvindu og en informasjonskanal 3. å hjelpe og gi råd 4. å være en støttespiller og et talerør 5. å være initiativtager til prosjekter og tiltak.

Navnebyttet markeres med tapas og musikk på Charlies bar den 23. september.