Ifølge det australske magasinet Undercover er planleggingen av filmen godt igang. Scott var den opprinnelige vokalisten i AC/DC og stemmen hans dominerer blant annet klassiske plater som «Highway to Hell» og «Let there be Rock». Vokalisten levde ut de fleste rock n' roll-klisjeene, og omkom i 1980 av akutt alkoholforgiftning etter en lang natt med festing. Scott var født i Skottland, men foreldrene emigrerte til Australia i 1952. Legende

Mange AC/DC-fans anser perioden med Bon Scott som vokalist som den beste (1974-1980). Scott ble erstattet av Brian Johnson, men bandet vier fremdeles en stor del av konsertrepertoaret til Scott-perioden. Da bandet i år la ut på ny verdensturné var 8 av 21 sanger fra tiden med Scott.

Film

Det er filmskaper Eddie Martin som har hånd om filmen.

– Vi har jobbet hardt med den i noen måneder, forteller han til Undercover, og legger til at de er igang med å hente inn informasjon fra Scotts tidlige venner.

Skuespiller Tom Budge er aktuell i rollen som AC/DCs hyperaktive gitarist, men det er foreløpig ikke klart hvem som skal spille Bon Scott.

– Vi har vurdert castingen og vi kommer ikke til å begrense letingen til Australia, opplyser Martin.

Rolle

Filmskaperen har hatt problemer med å finne tilbake til Scotts tidligere venner. Martin er spesielt interessert i å komme i kontakt med en sentral skikkelse i Scotts liv, kvinnen som gikk under tilnavnet «Silver».

– Hun er definitivt den ene personer vi ønsker å finne. Hun var en jente fra Adelaide som bodde med ham i London, forteller filmskaperen.

Når den planlagte filmen kan bli klar er enda usikkert, men filmskaperen antyder at det kan ta et par år.

Her er et opptak av AC/DC og Bon Scott fra 1979: