Den tidligere Beatles-trommeslageren har planer om å følge opp sitt forrige album, «Liverpool 8» i januar neste år, og med på laget har han fått et fint knippe musikalske stjerner. Den fremste gjesten er ifølge Rolling Stone Magazine tidligere Beatles-kollega Paul McCartney. Macca bidrar på flere sanger, og er blant annet med og synger på førstesinglen «Walk With Me».

Sammen Ringo og Paul har samarbeidet ved flere anledninger de siste årene, og begge var sentrale i forbindelse i promoteringen og lanseringen av «The Beatles Rock Band» tidligere i år. Den nye platen gis ut 12. januar, og blant de andre gjestene finner vi Joe Walsh, Joss Stone, Van Dyke Parks, Ben Harper og Richard Marx.

Bass Ifølge en pressemelding sendt ut av Starr var deler av samarbeidet med McCartney improvisert. Han spiller bass på «Peace Dream», men da han hørte den kommende singlen ba han om å få en mikrofon og et par øretelefoner.

– Han gikk bort til mikrofonen og bare fant på den delen der han følger vokalen min. Det var «all Paul McCartney» og det kunne ikke vært bedre, fortalte Starr.

Dersom regissør Robert Zemeckis, mannen bak «Tilbake til Fremtiden-filmene» og «Forrest Gump», får det som han vil skal Ringo og Paul samarbeide med i framtiden. Han ønsker nemlig at de to skal låne bort stemmene til en nyinnspilling av den klassiske animasjonsfilmen «Yellow Submarine» fra 1968.