Ifølge Eonline har Fox lenge arbeidet for dyrs rettigheter. Hun er aktiv i organisasjonen Animal Defenders International (ADI), og denne organisasjonen har særlig rettet søkelyset mot omreisende sirkus.

— Omreisende sirkus har hatt sin tid, og det har vært storartet. Nå er det imidlertid 2008, vi kjenner vitenskapen, og vi vet mer om dyrs oppførsel. Derfor er det på tide å legge dette bak oss, sier hun.

Veganer

Den 38 år gamle skuespilleren, som spiller Sara Sidle i C.S.I. ble veganer for 20 år siden. Fox har tidligere spilt i «Akutten» og i «Presidenten», og hun var egentlig på vei bort fra C.S.I. etter at hun sa opp i fjor. Etter et halvt år var hun imidlertid tilbake. Hun er også en aktiv støttespiller for organisasjonen People For The Ethical Treatment of Animals (Peta), og har vært frontfigur for en kampanje som fikk navnet «Investigate Vegetarianism».

Simpson

Fox har også benyttet anledningen til å harselere med Jessica Simpsons famøse t-skjorte. Som kjent stilte Simpson opp i en t-skjorte med påskriften «Real Girls Eat Meat». Dette fikk vegetarianere og dyrevernere i USA til å reagere kraftig.

— Jeg tror den t-skjorten kan tolkes på mange ulike måter. Vi burde spørre Jessica hva slags kjøtt hun refererte til ettersom det er forskjellige typer der ute, harselerte Fox i en kommentar.