Da Mendes i fjor skulle promotere Calvin Kleins parfyme, Secret Obsession, ble reklamefilmen i sterkeste laget for amerikanske kabelselskaper. Årsaken til oppstyret var at en av skuespillerinnens brystvorter viste. Videoen med en lettkledd Mendes ble derfor sensurert og sendt ut i en egen amerikansk utgave. I Europa ble den opprinnelige versjonen sendt.

Bråk

Nå melder www.wpix.com at Mendes nok en gang skaper bruduljer. En ny kampanje for Calvin Klein promoteres med gigantiske reklameboards i SoHo i New York, og lokalbefolkningen mener den går for langt. Bildet viser en lettkledd Mendes som poserer sammen med Jamie Dornan, og enkelte av de menneskene tv-stasjonen snakket med mente kampanjen var trafikkfarlig.

– Det kommer til å føre til ulykker. Den går bare for langt, mente Manhattan-innbygger Carols Manuel.

Andre har uttrykt bekymring over at barn kan se reklamen. Bildene er tatt av Steven Klein.

Mendes

Mendes er kjent fra filmer som «Training Day», «Once Upon a Time in Mexico» og «Hitch». I tillegg til å reklamere lettkledd for Calvin Klein har Mendes også lånt utseendet sitt til Revlon og Levi's. Hun har også designet en ny serie sengesett under navnet Vida linen. I mars kan verdens kinopublikum se henne i filmen «Last Night» der hun spiller mot Keira Knightley og Sam Worthington.