Den britiske rockevillmannen har i store deler av karrieren vært kjent for å innta store mengder dop og alkohol. Bilkjøring har han tidligere overlatt til sjåfører og andre familiemedlemmer. Det er det slutt på nå. For første gang i sitt liv har Osbourne nå fått sertifikat. Han delte den gode nyheten med fansen via sin profil på Twitter og Facebook nylig.

– Jeg har nettopp fullført kjøreprøven. Det tok meg 60 år, men jeg greide det! For den første gangen i livet mitt kan jeg kjøre lovlig, så se opp!

Over 6.000 fans har allerede klikket på «Like» under statusen på Facebook og over 1700 har kommentert nyheten.

Bil

Osbourne er for tiden aktuell med biografien «I am Ozzy», og boken ble lansert 1. oktober. På hans nettsider kan du lese et utdrag fra boken. Denne uken promoterer han boken i hjemlandet, og i flere intervjuer har han snakket mer om sin nye frihet bak rattet. Ifølge Daily Mirror var det ikke lett å finne kjørelærere som ville ha ham som elev.

– Jeg møtte opp til prøven, de så meg og sa «nei, mr. Osbourne! Kom tilbake en annen dag. Jeg vil ikke engang inn i bilen med deg», forteller rockestjernen.

Datter

Kona Sharon har allerede uttalt at hun ikke er redd for å sette seg inn i en bil med Ozzy bak rattet. Ozzy får også skryt av datteren Kelly.

– Det er så søtt. Han er liksom Mr. Uavhengig nå. Jeg elsker det, fortalte hun til Access Hollywood.

Osbourne sikret seg sin status som rockelegende på 70— og 80-tallet i egenskap av vokalist i Black Sabbath og senere som suksessrik soloartist.